kontaktinfo: webmaster@organet.se
Startsida Trendspaning Sport Kultur & Nöje Sex & Samlevnad Debatt Ledare
Hälsa & Skönhet Vett & Etikett Vetenskap Insändare Horoskop Jobbannonser Arkiv & Länkar

Trendspaning

Äntligen stringblöjor inom äldrevården

080807stringblöja
Länge har våra åldringar på långvården önskat piffa upp sig lite och se chicka ut. Nu har de bönhörts av blöjtillverkaren Plumpers som i samarbete med landstingens uppköpsförvaltning tagit fram en läcker stringblöja. De dubbla tjocka blöjornas tid är förbi och som grädde på moset kommer bytena med automatik ske mer ofta.

-Nu måste personalen självklart byta blöjor varje timme, annars kommer det att straffa sig, säger landstingsuppköpsdirektören med eftertryck. Som det är nu får kunderna ligga för länge med samma orena blöja. Många tror felaktigt att det beror på att vi skurit ner till 0,74 personal per 100 kunder. Det har knorrats en del, men sådant kommer det inte att finnas tid till nu när blöjan blir full i en handvändning.

En kund, som hellre vill kalla sig vårdtagare enligt den gamla ålderdomliga jargongen, har haft svårt att få gehör för att få bli torr:

-Jag har ringt till landstingets helpdesk för att bli bytt på en hel månad, men där svarar bara en automatisk röst att det finns blöjreklam på deras hemsida, säger vårdkunden uppgivet.

Landstingscentralen avfärdar dock kritiken som förlegad och ovisionär.


tjejtoa

Dam-anpassade dass

080801
Moderna kvinnor med päronstjärt och ridbyxlår har länge klagat över de dåligt anpassade naturdassen. Nu har Järfälla kommun som föregångare byggt ett utmärkt designat dass på Järvafältet.

Med en bred bas och avsmalnande topp kan nu damerna bekvämt lätta sig vid skogspromenader. I ett senare skede planeras en manlig variant för kroppsbyggare med bred topp och avsmalnande bas. Här behövs dock kraftig förankring i marken, så byggnaden inte riskerar välta i höststormarna.

-Äntligen slipper vi smyga i snåren och kan njuta av besöken i ergonomiskt stjärtriktiga lusthus, säger en bredhöftad orientererska som springer förbi dasset när Organet tar bilden.

Hennes muskulösa herrsällskap ser mindre road ut och tillägger surt att han har fått stå på händer när han använt avträdet, med ohygieniskt resultat.

Organet kommer naturligtvis följa upp med artiklar om kommunen även tar steget att bygga herrvarianten.


burka

Så här tjusiga ska vi se ut på beachen i sommar
Organet avslöjar sommarens badmode
080417
Inspirerade av mode från mellanöstern visar nu de stora modehusen i Paris och Milano hur våra baddräkter ska se ut i sommar. Plagget blottar inte ens ögonen, så även dessa slipper utsättas för männens lystna blickar. Samtidigt ventilerar dräkten där det som bäst behövs.

En nackdel hos originalburkan är ju att män lätt kan gömma sig under tyget. Detta försvåras betydligt med denna mer västerländska variant. Blindhund ingår som accessoar.

burka
Män känns lätt igen på den kraftigare kroppsbyggnaden


080401
keyboardGlödlampan, kärnkraftverk och symaskinen sabbar vårt enkla liv. Vi måste sätta ner foten. Vansinnigt med alla knappar. Jag är inte teknikfientlig, men det räcker med fempolig DIN, telex, disketter och rörpost. Stå upp alla ni svenska män och vägra påtvingad IT!

Sture Bengtsson, Fellingsbro