kontaktinfo: webmaster@organet.se
Startsida Trendspaning Sport Kultur & Nöje Sex & Samlevnad Debatt Ledare
Hälsa & Skönhet Vett & Etikett Vetenskap Insändare Horoskop Jobbannonser Arkiv & Länkar

Lediga jobb

Stresstålig ingenjör

080726
Framgångssagan för Organet Media AB fortsätter!
Vi är ett marknadsledande företag med en passion för kundtillfredsställelse som nu expanderar kraftigt för att bli ännu bättre. Vi arbetar i en omväxlande och mycket stimulerande miljö med fokus på de mest konkurrenskraftiga lösningarna för våra mycket nöjda kunder. Som pionjär och världsledande leverantör strävar vi efter högsta miljömedvetenhet och kvalitetstänkande.

Egentligen vill vi inte anställa någon, men vi ser platsannonser som en utmärkt väg för att kommunicera hur bra vi är för arbetslösa som tvunget läser annonserna gång på gång.


Vill du arbeta hos oss?

080528
Vårt företag behöver nu utökas med ett antal personer. Du kan skicka in ditt namn för lottning till vår HR avdelning. Meriter och utbildning skall ej anges och därför får du heller inte veta vad vi sysslar med eller vad vårt företag heter. Vi tycker det är viktigt att sätta kunden i centrum, skapa mervärde och arbeta proaktivt. Vi brinner för ständiga flexibla förändringar i vårt kvalitetsarbete.

skicka din ansökan till vår personalchef siw.spruut_hr@organet.se


Vill du dela ut Organet.se?

080414
Våra läsare finns överallt och vill läsa tidningen nu. Systemet i Täby Centrum är ledigt för två utdelare. Manligt äkta par har förtur. En plats finns kvar för en person på Bollmora Centrums p-plats. För dig som kan finska är hela Salutorget i Helsingfors ledigt lördag till söndag.

Intresserad? Du måste ha en egen portföljdator med mobilt bredband och mycket batterier. Som utdelare av Organet.se förväntas du också bära uniform.


Kåt Journalist

080401
Vi är ett företag som är marknadsledande inom mediabranschen och gör en nystartad mycket framgångsrik webbtidning.

Vi söker

Professionellt anpasslig journalist med känsla för layout och smisk som trainee.

Utbildning/Erfarenhet
Minst fem års erfarenhet av liknande arbete, civilingejörsexamen med inriktning på webbjuridik är ett krav. Du måste behärska html i tal såväl som i skrift.

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du inte har finnar på ryggen och är snygg, vältränad och ljushårig samt mycket stresstålig. Du får inte ha fötter större än storlek 43. I befattningen kommer du att vara spindeln i nätet, så du behärskar att arbeta ensam såväl som i grupp. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och ser också gärna kvinnliga sökanden.

Förmåner
Fria konceptionsmedel ingår, så många du gör av med.

Arbetsuppgifter 
Du kommer att ha mycket varierande arbetsuppgifter med tyngdpunkt på redigering av redaktionens alster men även tömning av papperskorgar, kaffekokning samt massage med "happy ending".

skriftlig ansökan önskas till webmaster@organet.se

I detta ärende samarbetar vi med Mosa Rekrytering.